موزاییک پلیمری
در بیش از ۱۴ طرح متنوع، ۸ سایز مختلف و بیش از ۱۰ رنگ خاص
موزاییک پلیمری، سمنت پلاست و سنگ مصنوعی نامهایی هستند که این روزها زیاد میشنویم. رفتهرفته این موزاییکها دارند جای موزاییکهای معمولی و حیاطی را میگیرند و به سطوح اطراف ما رنگی از مدرنیته میپاشند.
مثل هرچیز مدرن و جدید دیگری، موزاییک پلیمری هم جای ابهام دارد و این مقاله نوشته شده است تا ازاین ابهام پرده بردارد. اگر شما هم جز آن دست افرادی هستید که اسم موزاییک پلیمری را شنیدهاید ولی اطلاعات اندکی از آن دارید، تا انتها با ما همراه باشید.
در صورتی که مایل هستید کلیتی از موزاییک پلیمری بدانید می توانید ویدئوی کوتاه ۱ دقیقه ای که در ادامه برایتان آوردهایم را مشاهده فرمایید.
موزاییک پلیمری چیست؟
موزاییک پلیمری یک مدل سنگ مصنوعیست که متریال اصلی آن بتن است. سنگ مصنوعی، حاصل ترکیب سنگهای طبیعی با پلیمرها یا مواد افزودنی دیگر مانند سیمان میباشد. این افزودنیها به سنگ وزن کمتری داده و همین ویژگی، این سنگها را از سنگهای طبیعی متمایز کرده و به یک جایگزین مناسب برای آنها تبدیل میکند.
میتوان موزاییک پلیمری را نسل نوینی از موزاییکهای بتنی دانست که با تغییرات کمی در نحوه تولید و متریال، محصول جدیدی ساختهاند که از موزاییکهای بتنی معمولی سابق جلوهی خیلی بیشتری دارد.
موزاییک پلیمری، با ویژگیهایی همچون وزن سبک، قوام و چسبندگی بالایی که دارد؛ جایگاه ویژهای در معماری و کارهای ساختمانی پیدا کرده است. این کفپوش بتنی پلیمری ترکیبات و متریال مصرفی متفاوتی نسبت به دیگر سنگها دارد و حاصل تغییر ساختار مولکولی سیمان براثر فرایند پلیمریزاسیون است.
چرا پلیمرازیسیون؟
بتن بعد از قرار گرفتن در فرایند پلیمریزاسیون، مقاوم و مستحکمتر خواهد شد. موزاییک پلیمری نیز مقاومت بالا و وزن پایینش را مدیون این فرایند است. در حقیقت پلیمریزاسیون منجر میشود موزاییک پلیمری بتواند از لحاظ مقاومت با سنگهای طبیعی برابری کند.
یکی دیگر از مواردی که سبب بالا رفتن مقاومت موزاییک پلیمری میشود، وجود مادهای به نام رزین (فوق روانکننده) است که در استقامت موزاییک و انسجام بافت نهایی آن تاثیر زیادی دارد. در صورت عدم وجود ترکیبات رزینی، موزاییک در برابر سایش و فشار، سریعا واکنش نشان داده و به مرور زمان زیبایی خود را از دست میدهد.
مواد تشکیل دهنده موزاییک پلیمری
در برخی موارد ممکن است موزاییکهای دیگری را به جای موزاییک پلیمری به شما بفروشند. این موضوع نه تنها خسارت مالی، بلکه خسارتهای جانی مثل ریزش و یا از جا کنده شدن آنها را به همراه خواهد داشت.
اگرچه هدف اصلی این مقاله، معرفی چیستی موزاییک پلیمری است؛ اما داشتن اطلاعاتی در زمینه ترکیبات و مواد تشکیل دهنده آن، خالی از لطف نیست.
مواد تشکیل دهنده موزاییک پلیمری سیمان، ماسه، رزین (فوق روانکننده) و رنگدانههای شیمیایی هستند. این رنگدانهها یا به اصطلاح پیگمنتها، در رنگهای مختلفی موجودند و علاوه بر استفاده در تولید موزاییک پلیمری، در صنایع کاشی و رنگ هم مورد استفاده قرار میگیرند و جلوهای به زیبایی کاشی به این موزاییکها میدهند.
ترکیبات دیگری که در ساخت و تولید این موزاییک مورد استفاده قرار میگیرند (فوق روانکننده و سیمان)، سبب تامین مقاومت موزاییک پلیمری و چسبندگی خوب و یک دست میان تمام اجزای آن میشود.
برای خرید بهترین موزاییک پلیمری به چه نکاتی باید دقت کنیم؟
موزاییک پلیمری (سنگ مصنوعی سمنت پلاست)
موزاییک پلیمری در بیش از ۱۴ طرح متنوع، ۸ سایز مختلف و بیش از ۱۰ رنگ خاص تولید میشود که این تنوع امکان استفاده در تمامی فضاها را برای شما عزیزان فراهم می آورد.
موزاییک پلیمری یا کفپوش بتنی پلیمری که به بتن پیامسی نیز معروف است، خواص زیادی دارد که از جمله آن ها می توان به مقاومت خیلی خوب در برابر فرسایش و رفت و آمد روی آن، مقاومت در برابر دماهای مختلف، سرما، گرما، برف و باران، استحکام بالا در برابر ضربه و فشار و دیگر موارد اشاره کرد.
این امتیازات باعث کاربرد بیشتر موزاییک پلیمری نسبت به کفپوش های ساخته شده از بتن معمولی شده است.
این موزاییک ها در بسیاری از مکان ها قابل استفاده هستند که از جمله آن ها می توان به اماکن تجاری، خانه ها، فرودگاه ها و… اشاره کرد، همچنین از آنها به عنوان کف سازی و فضاسازی محیط های مختلف به جای سایر کف پوش ها چون موزاییک حیاطی نیز استفاده می کنند.
طرح ها و ابعاد موزاییک پلیمری رابین کفپوش
جهت مشاهده طرح و رنگ هر سایز روی آن کلیک نمایید.
پرفروش ترین موزاییک های پلیمری رابین کفپوش
مزایای استفاده از موزاییک پلیمری
موزاییک پلیمری از مزایای بسیار زیادی بر خوردار می باشد که می توان از این مزایا به تنوع رنگ، سرعت اجرای بالا و کاهش هزینه های اجرایی اشاره کرد.
توان تحمل وزن خیلی بالا
موزاییک پلیمری دارای مقاومت ۳۰ مگاپاسکال (۳۰۰ کیلوگرم بر سانتیمتر مربع) یعنی هر متر مربع این محصول توان تحمل۳۰۰۰۰ کیلوگرم را داشته که این مقدار بیش از وزن یک تریلی با بار کامل می باشد.
مقاوم دربرابر دماهای مختلف
موزاییک پلیمری با توجه به نحوه تولید و مواد به کاررفته در تولید این محصول و درصد جذب آب کمتر از ۱ درصد مقاومت بالایی در سرما و گرمای شدید دارند و برای مناطق سردسیر نظیر دماوند محصول بسیار مناسبی می باشد.
محکم در برابر ضربه و فشار
موزاییک پلیمری نوعی از بتن اصلاح شده می باشد که با مواد دیگر نظیر پلمیرهای سنتنیک و دیگر مواد افزودنی ترکیب شده و مقاومت آن بالاتر می رود.
سوالات متداول
این سوالها ممکن است سوالهای شما هم باشد....
از این موزاییک می توان در کلیه فضاها گرفته از روف گاردن و پشت بامها به دلیل وزن پایین تا حیاط و پارکینگ میتوان استفاده کرد.
با توجه به مقاومت قابل توجه این موزاییک ها، امکان استفاده از آن ها در شرایط جغرافیایی سرد نیز وجود دارد.
نصب این موزاییک مانند تمام موزاییکها انجام میشود و شن پشت قطعه باعث چسبندگی قطعه به ملات سیمان میگردد و تنها ممنوعیت نصب ریختن دوغاب برروی کفپوش میباشد که آثار آن به هیچ عنوان از بین نمیرود
بله، رزین به کار رفته نقش مهمی در این مورد ایفا میکند. موزاییک پلیمری ضدآب است و در مقابل آب و همین طور روغن و گرد و غبار، مقاومت خوبی داشته و این مواد روی سطح کفپوش نخواهد نشست.
به طور متوسط این موزاییک ها از طول عمر مفید حداقل ۵ سال برخوردار هستند.
بله. در صورت تخریب شدن بخشی از موزاییک یا نزدیک شدن به اتمام عمر مفید آن، امکان ترمیم به راحتی توسط تیم حرفه ای وجود خواهد داشت.
این موزاییک ها از تنوع رنگ و طرح بالایی برخوردار هستند و در ۸ رنگ خاص و حدود ۱۶ طرح در ۴ سایز مختلف تو لید میگردد و می توان برای محیط های مختلف، نمونه های متفاوتی را بسته به نوع فضا انتخاب کرد.
چرا موزاییک پلیمری جایگزین سنگ طبیعی شده است؟
شاید برای شما هم عجیب باشد که عدهای از افراد موزاییک پلیمری را به سنگ طبیعی ترجیح میدهند. بله، این انتخاب عجیب است ولی خالی از حکمت نیست. دلیل کاربرد بیشتر آنها، رنگبندی متنوع در کنار قیمت به صرفه، وزن کم و استحکام و چسبندگی بالاتری است که ارائه میدهند.
موزاییک پلیمری چه کاربردهایی دارد؟
به دلیل مقاومت بالایی که این موزاییک از آن برخوردار است، میتوان از آن در مکانهای بیرونی (خارج از ساختمان) که در معرض تغییرات جوی و آب هوایی و رفت و آمد زیاد هستند هم استفاده کرد.
موزاییک پلیمری با توجه به ترکیبات خود، در برابر آسیبهای محیطی نیز دوام بالایی دارد و با ظاهر منحصر به فرد خود، زیبایی زیادی را به محیط میبخشد.
سنگفرش پلیمری مناسب مناطق سردسیر
سوالی که ذهن اکثر افراد را درگیر میکند این است که، آیا موزاییک پلیمری برای مناطق سردسیر هم مناسب است؟
با توجه به دوام و مقاومت این موزاییک در برابر سرما و یخ زدگی، باید گفت: بله! شما به راحتی میتوانید از موزاییک پلیمری در مناطق سردسیر و حتی در دمای ۵۰- درجه نیز استفاده کنید.
یکی دیگر از ویژگیهای مثبت موزاییک پلیمری، عدم ترک و شکستن ناشی از جمع شدن آب میباشد. بنابراین در مناطق مرطوب و پر باران نیز مورد استفاده قرار میگیرد.
اسامی دیگر موزاییک پلیمری
موزاییک پلیمری با نامهای دیگری همچون: موزاییک رزینی، بتن پلیمری، سنگ پلیمری نیز شناخته شده است.
مورادی که در انتخاب موزاییک پلیمری باید به آنها توجه داشت
در هر زمینهای صلح اول از جنگ آخر بهتر است، موزاییک پلیمری هم از این قاعده قسر در نرفته است و مستثنی نیست. برای خرید موزاییک های پلیمری چند مورد ساده هست که اگر به آنها دقت کنید، نتیجه کار شما را زیر و رو میکنند. در ادامه ما به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.
ابعاد موزاییک پلیمری
با توجه به اینکه موزاییک پلیمری در هر کجا قابل استفاده است؛ با ابعاد متفاوتی در بازار عرضه میگردد.
وزن موزاییک پلیمری
یکی از سوالات رایج در رابطه با موزاییک پلیمری، وزن و تعداد مصرفی آن در هر متر مربع میباشد.
معمولا به دلیل تنوع زیاد در ابعاد این موزاییکها، نمیتوان به طور قطعی از وزن هر عدد یا هر متر مربع از آن اطلاعاتی داد؛ چرا که هم به ابعاد آن و هم به میزان موزاییک مصرفی در هر متر مربع بستگی دارد.
مثلا اگر ابعاد مورد نظر شما در خرید موزاییک، ۴۰×۴۰ باشد؛ وزن هر عدد از آن ۸ کیلوگرم و تعدادی که در یک متر مربع از آن استفاده میگردد، ۶.۲۵ عدد میباشد.
مزایا و معایب موزاییک پلیمری
تا اینجای مقاله هم شما متوجه مزیتی که این موزاییکها دارند آشنا شدهاید اما برای آگاهی بیشتر شما، در ادامه به توضیح دقیق تک مزایای این موزاییکها اشاره خواهیم کرد.
مقاومت و چسبندگی بالا
یکی از مهمترین دلایلی که افراد در سالهای اخیر به ساخت و تولید سنگ مصنوعی روی آوردهاند، و حاضر به انجام فرایندهای شیمیایی سخت روی آن شدهاند؛ بالا بردن مقاومت و چسبندگی آنها برای استفاده در فضاهای بیرونی بوده است.
نصب آسان
این موزاییکها به دلیل چسبندگی بالایی که دارند، با اکثر ترکیبات در ملات و دوغاب، سازگاری دارند.
همچنین، وزن سبک و حمل آسان آن، سبب نصب کم هزینه و بیدردسر موزاییک پلیمری شده است.
تنوع بالا
این روزها از موزاییک پلیمری در انواع کاربری و ساختمان، استفاده میشود. به همین علت برای فراهم کردن شرایطی بهتر و انتخابی راحتتر، این موزاییکها در طرحها و رنگهای متنوعی قابل استفاده است.
قیمت مناسب و مقرون به صرفه
همانطور که میدانید، موزاییک پلیمری نوعی سنگ مصنوعی است. سنگهای مصنوعی، قالبا قیمت مناسبتری نسبت به سنگهای طبیعی دارند. قیمت موزاییک پلیمری نیز از این قاعده مستثنی نیست و متناسب با هر بودجه و سلیقهای طراحی شده است.
استفاده در نمای ساختمان
شاید فکر کنید موزاییک پلیمری، فقط مختص کفپوش میباشد؛ اما جالب است بدانید، این موزاییک در نمای ساختمان، سقف و یا حتی فضاهای دکوراتیو قابل استفاده میباشد. چرا که شباهت زیادی به سنگهای طبیعی دارد و زیبایی نمای بیرون یا داخل خانه را دو چندان میکند.
عدم رنگ پریدگی در نور آفتاب
ترکیباتی که در موزاییک پلیمری مورد استفاده قرار گرفته است؛ به راحتی در مقابل نور آفتاب ضعیف نمیشود؛ و تا مدتها زیبایی خود را حفظ میکند.
قابلیت خود پاک شوندگی
علیرغم سنگهای طبیعی که سریعا لکههای ناشی از گرد و غبار، آب باران و… را به خود جذب میکنند؛ موزاییک پلیمری با توجه به وجود ترکیبات رزینی (فوق روان کننده)، این قابلیت را دارد که اثری از آلودگی به روی خود باقی نگذارد.
عدم تغییر بافت در شرایط خاص
مقاومت بالای موزاییک پلیمری، مانع از تغییرات بافت موزاییک با عوامل محیطی میباشد.
این موزاییک در هر منطقه و با هر آب و هوایی سازگار است؛ و اصطلاحا، بیدی نیست که با این بادها بلرزد.
مقاوم در برابر نفوذ مایعات
ممکن است بسیار با این صحنه رو به رو شده باشید که موزاییکها در اثر جمع شدن آب درونشان، بعد از مدت کوتاهی دچار ترک یا شکستگی شوند. اما موزاییک پلیمری در برابر نفوذ مایعات مقاوم بوده و به هیچ وجه مایعات را درون خود نگه نمیدارد.
موزاییک پلیمری بینقص
موزاییک پلیمری معایب زیادی ندارد، اما رعایت چند نکته در ساخت و تولید آن، محصول بهتری را ارائه خواهد داد. در ادامه به چند مورد از حساسیتهای این موزاییک در روند تولید اشاره کردهایم:
- نسبت به میزان مصرفی مواد اولیه مانند فوق روان کننده و آب، حساسیت زیادی دارند.
- میزان استفاده از رنگدانه و کیفیت آن، در محصول نهایی تاثیر زیادی دارد.
- مدت زمان میکس متریال و ترتیب ترکیبات با یکدیگر بسیار حائز اهمیت است.
- در صورت وجود خاک در ماسه یا استفاده از پودر سنگ، موزاییک خشک خواهد شد.
فرق موزاییک پلیمری با موزاییک معمولی در چیست؟
موزاییک پلیمری با وجود تمامی مزایا و معایبی که دارد، با موزاییک معمولی (موزاییک حیاطی و سنگ طبیعی) تفاوتهایی دارد و نکته بحث ما هم همین تفاوتهاست. درواقع ما قصد نداریم برای شما از موزاییک پلمیری تعریف کنیم، ما تفاوتهای این موزاییک را برای شما بازگو میکنیم. به هر حال، تعیرفکردنی نیازی به مورد تعریف قرار گرفتن ندارد. همین که فرق آن را بگوییم مزیت اضافهی آن هم خود به خود گفته شده است.
از بحث تعریف کردنی بودن موزاییک پلیمری که بگذریم، بد نیست به صورت دقیق تفاوت آن را با سایر موزاییکهای قدیمی و رایج نیز بدانید تا بتوانید با توجه به نیاز خودتان دست به انتخاب بزنید. در ادمه ما به طور کامل مزیتها و امکاناتی را که موزاییکهای دیگر ارائه میدهند را برای شما خواهیم گفت تا تصمیمگیری برای شما راحتتر شود.
موزاییک حیاطی
این دسته از موزاییکها معمولا به دو دسته تقسیم میشوند:
- موزاییک پرسی
- موزاییک تک لایه
موزاییکهای حیاطی معمولا به روش پرسی تولید میشوند.
مزایای موزاییک پرسی
مقاومت زیاد
اصلی ترین ماده تشکیل دهنده موزاییک پرسی، سیمان است. این ترکیب در موزاییک پرسی، باعث بالا رفتن استحکام و مقاومت آن میشود.
وزن کم
این موزاییک به دلیل وزن کم، کاربردهای زیادی دارد و در اماکن مختلف مورد استفاده قرار میگیرد.
قیمت خوب و مناسب
به دلیل دسترسی زیادی که موزاییکهای پرسی دارند، هزینه مناسبتری نسبت به دیگر کفپوشها دارد.
معایب موزاییک پرسی
عدم سازگاری در محیطهای سرد و خشک
با توجه به تراکم کمی که موزاییک پرسی دارد، در آب و هوای سرد دوام ندارد. اما موزاییکهایی مانند موزاییک پلیمری که دارای تراکم زیادی هستند، در شرایط جوی سرد یا حتی یخ بندان نیز مقاومت و دوام بالایی دارند.
تنوع محدود در طرح و رنگ
موزاییک پرسی فاقد ترکیبات رزینی یا فوق روان کننده میباشد. به همین علت، ترکیبات متفاوت آن، رنگدانه را در خود حل نمیکند و تنوع رنگ در آنها پایین است.
موزاییک پرسی تنها در رنگهای قرمز و زرد تولید میشود که از رنگهای معدنی و گل ماش برای ایجاد این رنگها استفاده میشود.
مقاومت سایشی کم
علاوه بر مقاومت کمی که در لایه رویه موزاییک وجود دارد، ساب خوردن موزاییک نیز که برای زیباتر شدن ظاهر آن استفاده میشود؛ مقاومت را کمتر میکند.
البته وجود رنگهای معدنی هم در تضعیف مقاومت این موزاییک بی تاثیر نیست؛ که به طور کلی، پس از گذشت مدت زمان کمی، لایه رویه آن به کل از بین میرود و لایهای در معرض دید قرارمیگیرد، که نه رنگ دارد و نه زیبایی چشمنواز!
سنگ طبیعی
در گذشته، سنگهای طبیعی بیشتر مورد استفاده افراد قرار میگرفتند. اما امروزه با روی کار آمدن روشهای نوین، کمتر کسی سراغ سنگ طبیعی را میگیرد.
مزایای سنگ طبیعی
زیبایی و تنوع زیاد در طرح و رنگ
سنگ طبیعی به دلیل عدم استفاده از ترکیبات شیمیایی، محدودیتی در تنوع رنگی ندارد. همچنین به دلیل طبیعی بودن آن، زیبایی خاص و منحصر به فردی دارد.
دارای عایق صوت و حرارت
در سنگهای تراورتن که نوعی سنگ طبیعی هستند، ویژگی عایق صوت و حرارت بودن آنها اهمیت بالایی دارد.
دوام بسیار زیاد
اکثر سنگها در صورت استفاده درست، با دوام خواهند بود. اما سنگهای طبیعی از گذشته تا به امروز به سخت جان بودن معروف هستند.
مقاوم در برابر آتش سوزی
مقاومت سایشی بالای سنگ طبیعی از ویژگیهای بارز آن است.
انعطاف پذیر
سنگ طبیعی از انعطاف پذیری بالایی برخوردار است و نسبت به همه سطوح فرم پذیر میباشد.
مناسب برای محیطهای صنعتی
به دلیل قوام زیاد سنگ طبیعی، اغلب از آن در محیطهای صنعتی استفاده میشود. چرا که در مقابل ضربه و یا هر آسیب دیگر، به راحتی تخریب نمیشود.
معایب سنگ طبیعی
جذب جرم و آلودگی
سنگ طبیعی به دلیل جنس متفاوتی که دارد، سریعا ذرات معلق در هوا را به خود جذب کرده و به مروز زمان این قضیه سبب کدر شدن و در نهایت از بین رفتن زیبایی این سنگها میشود.
قیمت بالا
در صورتی که صرفا برای زیبایی سنگی را بخواهید، سنگهای طبیعی در مقابل زیباییشان قیمت مناسبی دارند. اما اگر همه جوانب را در نظر داشته باشید، این سنگ از لحاظ هزینه چندان به صرفه نیستند.
آسیب پذیر نسبت به نور آفتاب
سنگ طبیعی از آن دسته سنگهایی است که اگر در مقابل نور آفتاب قرار بگیرد، طی مدت زمان کمی رنگ و زیبایی اولیه خود را از دست میدهد.
زمان بر بودن نصب
سنگهای طبیعی با توجه به وزن زیادی که دارند، در نصب بسیار روند کندتری خواهند داشت. همچنین برای نصب این سنگها به نیروی کار ماهری نیاز است، که به سختی پیدا میشود.
مناسب برای محیطهای بسته
به دلیل وجود خاصیت رادیواکتیو در سنگ طبیعی، استفاده از آن در محیطهای بسته پیشنهاد میشود.
نیاز به دمای خاص
سنگ طبیعی در هر دمایی قابل اجرا نیست؛ مگر در دمای زیر ۵ درجه سیلسیوس.
چسبندگی ضعیف
سنگ طبیعی پس از چسبیدن به وسیله ملات و دوغاب، باید به روش پیچ کردن محکم شود؛ چرا که امکان ریزش بالایی دارد. البته پیچ کردن نمای ساختمان ظاهر زیبایی ندارد و کار پردردسری است که مقدار زیادی زمان و هزینه باید صرف آن شود.
البته که شما میتوانید با توجه به نیاز و سلیقه خود، هر سنگ و موزاییکی را خریداری و از آن استفاده کنید. و رابین کفپوش برای انتخاب سریع و آسان شما، تمام گزینهها را برایتان شرح میدهد.
موزاییک سمنت پلاست
موزاییک پلیمری سمنت پلاست، نوعی موزاییک پلیمری است که ترکیبات متفاوتی نسبت به موزاییک پلیمری دارد.
این موزاییک، زیبایی چشم نوازی دارد و در خیلی جاها از آن بعنوان مهمترین تحول علمی قرن بیستم در مصالح ساختمانی یاد میشود.
سمنت پلاست وزن نسبتا سبکتری نسبت به موزاییک پلیمری دارد. اما از لحاظ مقاومت و دیگر مزایای موزاییک پلیمری، کاملا شبیه به آن میباشد.
موزاییک پلیمری نانو سمنت پلاست
نانو سمنت پلاست از دو موزاییک قبلی هم وزن کمتری دارد و بهروزتر نیز هست.
ترکیباتی که در ساخت نانو سمنت پلاست استفاده شدهاند، وزن بسیار سبکی به آن دادهاند. این ترکیبات در کنار وزن فوق العاده سبک، ۲ تا ۳ برابر دیگر سنگها مقاومت دارند و دوام آنها با مرمر و گرانیت طبیعی برابری میکند. انواع مواد معدنی و کانیهای متفاوتی مثل کربنات و سیلیس در ترکیبات این موزاییک وجود دارند.
نانو سمنت پلاست، جرمی حدود ۸۰۰ تا ۱۵۰۰ دارد. در صورتی که دیگر سنگها جرمی حدود ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ دارند.
از دیگر مزایای این موزاییک میتوان به مقاومت بینظیر آن در مقابل زلزله اشاره کرد. همچنین نانو سمنت پلاستها میتوانند بین ۳۰ تا ۵۰ درصد (با توجه به فرمولاسیون آنها) عایق صوتی و حرارتی داشته باشند.
آیا موزاییک نانو سمنت پلاست، مانند سنگهای طبیعی آلودگیها را جذب میکنند؟
اگر به سنگهای طبیعی دقت کرده باشید، متوجه تیرگی یا سیاهیهای در اطراف آن میشوید. علت این تیرگیها آلودگیهای ناشی از آب باران یا گرد و غبار است که سنگهای طبیعی خواه ناخواه آنها را به خود جذب میکنند.
این آلودگیها به مرور زمان به قارچ و باکتری تبدیل شده، و تا همیشه این لکهها و سیاهیها را از خود به جای میگذارند.
اما نکته مثبتی که در نانو سمنت پلاستها وجود دارد، دفع آلودگی توسط ترکیبات درونی آنها است.
به دلیل شباهت زیاد این سبک از موزاییک به سنگهای طبیعی، اکثر مردم آنها را با یکدیگر اشتباه میگیرند و تصور میکنند نحوه نصب آنها نیز شبیه به یکدیگر است. در حالی که برای نصب سنگ طبیعی از روش پیچ کردن یا روشهایی سنگین شبیه به آن استفاده میکنند؛ اما برای نصب نانو سمنت پلاست، به راحتی میتوان از دوغاب سیمانی، چسب خمیری و یا چسب پودری نیز استفاده کرد.
همانطور که موزاییکهای نانو سمنت پلاست در سرمای شدید مقاوم هستند، در منطق کویری نیز قابل استفاده هستند و به هیچ وجه نمیشکنند. همچنین این موزاییکها قابلیت سوراخکاری و برش دارند، اما برای بریدنشان باید از صفحات گرانیتی استفاده کرد.
آیا موزایک پلیمری سبک، آسیب پذیر است؟
عدهای از افراد بر این باورند که موزاییک پلیمری به دلیل وزن کمی که دارد، ممکن است در برابر فشار، سریع واکنش نشان دهد. در حالی که این تصور اشتباه است و سبک بودن این موزاییک دلیل بر بیکیفیت بودن آن نمیشود.
موزاییک پلیمری استاندارد
هر موزاییک ویژگیها و استانداردهای مخصوص به خودش را دارد که موزاییک پلیمری نیز از این قاعده مستثنی نیست.
تشخیص اصل بودن سمنت پلاست
البته اگر بخواهیم این معیارها را تنها برای موزاییک پلیمری سمنت پلاست در نظر بگیریم؛ به شرح زیر است:
- میزان جذب آب باید کمتر از ۳% باشد.
- مقاومت سایشی ۰.۴ گرم بر سانتیمتر مربع باشد.
- استقامت حرارتی بین ۲۰۰ الی ۳۰۰ درجه سانتیگراد باشد.
- تحمل سرما و یخبندان تا ۷۰ درجه زیر صفر.
- در برابر تابش نور خورشید، مقاومت رنگی داشته باشد.
- در برابر باران اسیدی و آلودگیهای دیگر مقاوم باشد.
- مقاومت فشاری بین ۸۰۰ الی ۱۲۰۰ کیلوگرم داشته باشد.
- فاقد تلورانس ابعاد باشد.
- حداقل توان خمشی، بین ۱۱۰ الی ۲۰۰ کیلوگرم باشد.
همچنین یکی دیگر از روشهایی که میتوان به وسیله آن، موزاییک اصل را از موزاییک تقلبی تشخیص داد؛ قسمت پشت موزاییک است.
در موزاییکهای تقلبی، سیم مفتولی و سنگ ریزه را در قسمت پشتی موزاییک قرار میدهند تا قدرت چسبندگی آن را تضعیف کنند.
موزاییک بتنی پلیمری
ممکن است نام موزاییک بتنی پلیمری به گوشتان خورده باشد.
این موزاییک هم طی همان فرایند پلیمریزاسیون که خیلی از آن حرف زدیم تولید میشود. و بر اثر ترکیبات بتنی، فوق روان کننده و رزین سنگ مصنوعی به وجود میآید و موزاییک بتنی پلیمری به واسطه میز ویبره این فرایند را به وجود میآورد.
سخن آخر
اگر به دنبال انتخابی ایدهآل برای نمای ساختمان، فضای داخلی ساختمان و یا حتی موزاییک دکوراتیو هستید؛ خرید موزاییک پلیمری و موزاییکهای سمنت پلاست بهترین گزینه برای شما است.
اگرچه این روزها تنوع زیادی در بازار سنگ و موزاییک وجود دارد؛ اما موزاییکهایی که در خانواده سنگهای مصنوعی هستند، درکنار زیبایی خود، قیمت مناسبتری دارند.
شما کدام گزینه را ترجیح میدهید؟ سنگ طبیعی یا سنگ مصنوعی؟
کفپوش پلیمری با ضخامت 10 سانت هم دارید؟
ضخامت کفپوشهای پلیمری بین 1.6 تا 2.5 سانتیمتر تولید میشه که برای تردد تا وزن حدود 5 تن(وزن خاور با بار کامل) مقاومت کافی داره
قیمت کفپوش بتنی پلیمری به چه صورته
قیمت موزاییک پلیمری بسته به رنگ تولیدی تعیین میشه و معمولا سایز و ابعاد تاثیر چندانی روی قیمت نداره
کفپوش بتنی پلیمری در برابر اب مقاومه؟
موزاییک های پلیمری با توجه به نحوه و فرآیند تولید و استفاده از رزین در ساخت محصول وجذب آب کمتر از 3%مقاومت بالا در گرما و سرمای شدید و جذب آب دارد
کفپوش بتنی پلیمری چه رنگایی داره
در حدود 11 رنگ سفید،قرمز،زرد،طوسی ،نسکافه ای،قهوه ای،کرم،زیتونی،آبرنگی قرمز،آبرنگی مشکی و آبرنگی قهوه ای تولید میشه
عمر مفید موزاییک پلیمری تا چقدر هستش؟ من میخواستم تهیه کنم ازتون
حداقل 5 سال
قیمت موزاییک پلیمری چنده
قیمت موزاییک پلیمری بسته به رنگ تولیدی تعیین میشه و معمولا سایز و ابعاد تاثیر چندانی روی قیمت نداره
برای خرید کفپوش پلیمری باید تماس بگیریم
هم میتونید داخل سایت اطلاعاتتون رو بفرستید همکارا باهاتون تماس بگیرن و یا با شماره 02188243700 بخش کارشناسان فروش ارتباط برقرار کنید
هزینه ارسال موزاییک با شماس؟
هزینه ارسال با خریداره ولی در تهیه خودرو مناسب همکاران ما در کنار شما هستن
برای خرید موزاییک پلیمری میتونیم حضوری مراجعه کنیم؟
با توجه به دراختیار داشتن شوروم مجزا و تخصصی توصیه میکنم برای خرید و دیدن محصولات از نزدیک به صورت حضوری و با تعیین وقت قبلی مرجعه بفرمایید
موازییک پلیمری
کفپوش پرسی
کفپوش ویبره
من نمیدونم کدوم محصول برای فضاسازی و حیاط ویلا بهتره
شما از تمام این محصولات میتونید استفاده بکنید برای مشاوره تخصصی ، همکاران من در بخش فروش میتونن بهتون خیلی کمک کنن