موزاییک ۳۰*۳۰

قیمت موزاییک 30*30

فهرست مطالب:

در این مقاله می خواهیم شما را با قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ ، طرح و کاربرد آن آشنا سازیم. البته ابتدا به شرح کلی موزاییک می پردازیم و شما را با تاریخچه و انواع آن آشنا می سازیم، پس صبور باشید و ما را در ادامه این مقاله همراهی کنید.

قیمت موزاییک ۳۰*۳۰

در ادامه با پرسش ها و پاسخ ها ما را همراهی کنید.

موزاییک در لغت به چه معنا است؟

تاریخچه موزاییک سازی به چه زمانی بر میگردد و متعلق به کدام کشورها می باشد؟

موزاییک به چه چیزی گفته می شود؟

موزاییک از چند لایه تشکیل می شود؟

چه روشی هایی برای تولید موزاییک وجود دارد؟

موزاییک شامل چه نوعی می باشد؟

موزاییک ها بر اساس شکل ظاهری و نمای رویه چگونه طبقه بندی می شوند؟

آیا می توان گفت زیبایی موزاییک در ایجاد و ارزش قائل شدن برای فضا های مختلف می باشد؟

موزاییک های ۳۰*۳۰ چگونه موزاییک هایی هستند؟

مصالحی که در موزاییک ۳۰*۳۰ به کار می رود چه تفاوتی با باقی موزاییک ها دارد؟

قیمت موزاییک های ۳۰*۳۰ چگونه می باشد؟

موزاییک های آماده چه نوع موزاییک هایی هستند؟

آیا موزاییک ها و کف پوش های بتنی  می توانند گزینه خوبی برای استفاده ما باشند؟

هزینه کفپوش های بتنی چقدر می شود؟

آیا خودمان میتوانیم موزاییک های بتنی را نصب کنیم یا نیاز به نصاب داریم؟

پشتیبانی از موزاییک های بتنی  به چه صورت است؟

موزاییک های بتنی مناسب چه مکان هایی می باشند؟

آیا نگهداری از موزاییک های بتنی  آسان است؟

موزاییک های بتنی چه مزایایی دارند؟

تفاوت موزاییک های بتنی با دیگر موزاییک ها در چه چیزهایی است؟

موزاییک بتنی چند نوع دارد؟

موزاییک پلیمری چیست چه کاربردی دارد؟

موزاییک پلیمری از چه ترکیباتی ساخته می شود؟

موزاییک های پلیمری چه کاربردی دارند؟

موزاییک پلیمری با موزاییک سنتی چه تفاوت هایی دارند؟

سنگ های مصنوعی چه معایبی  دارند؟

به طور کلی قیمت موزاییک وابسته به چه عواملی می باشد؟

قیمت موزاییک 30*30
قیمت موزاییک ۳۰*۳۰

موزاییک در لغت به چه معنا است؟

در لغت به نقش و نگار یا تصاویری موزاییک گفته می شود که از کنار هم قرار دادن قسمت های کوچکی از سرامیک، کاشی، سنگ های کوچک رنگی، شیشه و … به و جود می آید.

گاهی از کنار هم قرار دادن تکه های کاغذ نیز می توان موزاییک درست کرد. اما با این وجود سنگ ها وشیشه های رنگی در گذشته کاریرد های بیشتری نسبت به بقیه داشته اند، در ادامه این حرفه امروزه انواع مختلفی از کاشی، سرامیک، موزاییک ها و کف پوش ها تولید می شوند.

شیشه در قدیم الایام ارزش بسیار بالایی داشته و همچنین برای آن زمان جنبه ی تزیینی داشته است، اما امروزه با وجود قیمت پایین آن و اینکه به وفور تولید می شود باز هم جنبه تزیینی خود را از دست نداده است.

موزاییک در لغت به چه معنا است؟
موزاییک در لغت به چه معنا است؟

استفاده از پنجره ها با شیشه های رنگی

یکی از ایده هایی که معماران قدیم ایرانی برای زیبا سازی خانه ها به کار می بردند استفاده از پنجره هایی بود که شیشه های آن متشکل از تعداد بسیار زیادی شیشه رنگی بسیار کوچک که به صورت طرح های هندسی یا غیر هندسی کنار هم قرار گرفته بودند. معمولا اینگونه پنجره ها را اورسی می نامیدند. برای مشاهده این گونه معماری بسیار زیبا کاخ گلستان گزینه بسیار عالی است تا شما با این هنر باستانی بیشتر آشنا شوید.

به جرات می توان گفت که اغلب معماری های ایرانیان و همچنین بناهای مذهبیشان به وسیله موزاییک تزیین شده و هیچ کشوری به اندازه ایران علاقه مند به انجام این کار نیست. رنگ ها و طرح هایی که میتوان با موزاییک ایجاد کرد تاثیر فوق العاده ای بر بیننده دارد.

علاقه ایرانیان به این هنر باعث شده با مشاهده ی آثار تاریخی به جای مانده از آن ها همانند جام موزاییکی مارلیک که این جام مربوط به هزار سال ابتدایی ما قبل میلاد مسیح می باشد و همچنین آخر های لعاب دار رنگی و با نقوش بسیار زیبا که از دوره هخامنشیان به جای مانده به بزرگی و قدمت تاریخی ایران پی ببرید.

استفاده از پنجره ها با شیشه های رنگی
استفاده از پنجره ها با شیشه های رنگی

مسجد شیخ لطف الله

مسجد شیخ لطف الله یکی دیگر از آن مکان هایی تاریخی است که در شهر اصفهان قراردارد، نقوش منحصر به فرد آن زیبایی بی نظیری به این مکان بخشیده است. اما امروزه با وجود آن همه پیشینه ی تاریخی و هنری بی نظیری که ایرانیان در این حرفه داشتند متاسفانه  فعالیت زیادی در این زمینه انجام نمی شود و حتی می توان گفت این هنر امروزه جایگاهی در میان زندگی ما ندارد و به ندرت شیشه های رنگی و موزاییک در اطراف خود می بینید.

مسجد شیخ لطف الله
مسجد شیخ لطف الله

تاریخچه موزاییک سازی به چه زمانی بر میگردد و متعلق به کدام کشورها می باشد؟

این هنر بسیار زیبا در جهان قدمت بسیار زیادی دارد و به جرئت می توان گفت که در تمام تاریخ بشریت این هنر جاری بوده است. ایرانیان باستان، رم و مصریان باستان پیش از اختراع خط به این هنر مشغول بودند. بد نیست بداند اولین کشوری که این هنر بسیار زیبا را کشف کرد مصر باستان یا همان ایتالیای امروزی بود.

این کار در قدیم الایام همانطور که در بالا نیز گفته شد برای تزیین خانه های اشراف زادگان و همچنین معابد انجام میشد و به ندرت در شهرها یا پیاده روها موزاییک دیده می شد. بدیهی است که موزاییک هایی که آن زمان استفاده می شدند شباهتی به موزاییک های امروزی نداشتند و تقریبا به اندازه یک بند انگشت بودند و رنگ های مختلفی داشتند. می توان گفت اولین باری که موزاییک به همین شیوه امروزی به کار برده شد قرن چهارم میلادی در شهر کوچک واتیکان برای پوشاندن کف کلیسا استفاده شد.

تاریخچه موزاییک سازی به چه زمانی بر میگردد و متعلق به کدام کشورها می باشد؟
تاریخچه موزاییک سازی به چه زمانی بر میگردد و متعلق به کدام کشورها می باشد؟

این نوع موزاییک کاری تا سال ها بعد تقریبا می توان گفت تا سال ۱۸۵۰ میلادی دیگر هیچ گونه کاربردی به شیوه امروزی نداشت. اولین کارخانه ایی که موزاییک سازی را به شیوه امروزی شروع کرد یک کارخانه در قسمت های جنوبی ایلات متحده آمریکا بود، این کارخانه در محلی با خاک بسیار مرغوب برای موزاییک سازی تاسیس شد.

پس به این تریبت صنعت موزاییک سازی به شیوه ی امروزی وارد دنیای شهری شد و مورد استفاده ی بسیاری از معماران قرار گرفت. ایرانی ها برای اولین بار صد سال پیش  موفق شدند صنعت موزاییک سازی به شیوه امروزی را با وسایل بسیار ساده راه اندازی کنند.

خاک مرغوب استان یزد

استان یزد به دلیل خاک بسیار مرغوب برای موزاییک سازی بهترین کارخانه های ساخت موزاییک را دارد و هر ساله تقریبا ۷۰ درصد از استفاده موزاییک ایران را تامین می کند. بدیهی است موزاییک هایی که در یزد تولید می شوند به دلیل قرار گرفتن این شهر در نزدیکی معدن های ماسه و شن بسیار مرغوب تر از باقی شهر ها می باشد.

امروزه موزاییک ها انواع و رنگ های مختلفی دارند، موزاییک های رنگی و همچنین موزاییک هایی با طرح های سه بعدی و… به علت وجود مواد اولیه مرغوب و مناسب در ایران تولید و بهره برداری می شوند.

این صنعت و هنر کهن امتیاز انحصار را به علت واردات بسیار سخت مواد اولیه و بومی بودن در کشور دارا می باشد. پس به همین دلیل است با وجود تمام تحریم های اخیر و فشاری که به همه ی صنایع کشور به علت واردات مواد اولیه وارد شد صعنت موزاییک سازی دچار هیچگونه رکودی نشد. این حرفه و صعنت از بزرگترین صنایع اشتغال زایی ایران می باشد، و تعداد زیادی از افراد همچون مهندسین و کارگران ساده را مشغول به کار کرده است.

همچنین جالب است بدانید این صعنت تا حدود زیادی در سلامت و بهداشت جامعه تاثیر گذار یوده است. قبل از دستیابی ایران به این صنعت کف تمام خانه های روستایی پوشیده از خاک بود که همین خود دلیلی محکمی برای به وجود آمدن حشرات است، علاوه بر این مشکلاتی تنفسی که به علت گرد و غبار ناشی از جاروکشی و راه رفتن به وجود می آمد خود اثباتی بر افزایش سلامت جامعه می باشد.

این نوع مصالح ساختمانی به علت سهولت در نصب و زیبایی بسیار زیاد آن به سرعت جایگزین بتن و آسفالت در منازل گردید، به این ترتیب امروزه حتی کف پیاده رو ها را نیز موزاییک کاری می کنند.

موزاییک به چه چیزی گفته می شود؟

به کف پوشی که تراکم آن بسیار بالا و فشرده می باشد موزاییک می گویند. به عبارت ساده تر می توان گفت که موزاییک بتنی است که به وسیله فشار پرسی یا لرزش زیاد فشرده شده و به شکلی که شما می بینید درمی آید.

موزاییک ها معمولا از پودر سنگ، ماسه، سیمان، آب و سنگ دانه های رنگی تشکیل می شوند. طرح، ابعاد و رنگ آنها بسیار متفاوت می باشد.

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

موزاییک از چند لایه تشکیل می شود؟

می توان گفت که ساختار اصلی تمام موزاییک ها یکی است و همه آنها از دو لایه به شرح زیر تشکیل می شوند:

لایه زیرین یا نارین: قطر و ضخامت این لایه بسیار بیشتر از لایه رویی می باشد. از وظایفی که این لایه موظف به انجام آن است می توان به تحمل فشار زیاد اشاره کرد. موادی که این لایه را تشکیل می دهد ماسه و آب است.

لایه رویه و یا رنگ موزاییک: نمای اصلی موزاییک را لایه رویه می نامند این لایه طرح، نقش و رنگ موزاییک را مشخص می کند. علاوه بر آب و ماسه که مواد اصلی تشکیل موزاییک می باشند لایه رویه متشکل از سنگ دانه های رنگی، پودر سنگ، سیمان و آب می باشد.

چه روش هایی برای تولید موزاییک وجود دارد؟

ما درادامه دو روش ساخت موزاییک را برای شما شرح می دهیم :

روش ویبره ایی یا لرزشی: برای این منظور احتیاجی به فشار نیست، می توان گفت با استفاده از دستگاه های لرزاننده عمل فشردگی و تراکم و یکنواخت سازی موزاییک انجام می شود. معمولا این موزاییک ها سطح صافی دارند و نیازی به سابیده شدن ندارند تنها ممکن است که در تولید آن ها از سنگ دانه های رنگی استفاده شود که در آن صورت نیاز خواهد بود حتما عمل ساب انجام بگیرد.

روش پرسی: دستگاه پرس وسیله ای است که در این روش با استفاده از آن مواد تشکیل دهنده موزاییک را فشرده می کنیم. بدیهی است نسبت به نوع سنگ دانه ها و ابعاد موزاییک اعمال فشار نیز متفاوت خواهد بود. در پایان این روش حتما عمل ساب انجام می گیرد.

چه روش هایی برای تولید موزاییک وجود دارد؟
چه روش هایی برای تولید موزاییک وجود دارد؟

 موزاییک شامل چه نوعی می باشد؟

موزاییک های ویبره ای: مانند چیز هایی که در بالا گفتیم این نوع موزاییک ها با لرزش فشرده می شوند و احتیاج به دستگاه فشرده سازی و فشار هوا و این گونه موارد نخواهند داشت.

موزاییک شامل چه نوعی می باشد؟

موزاییک های گرانیتی و معمولی:

این نوع موزاییک نیز مانند موزاییک های تک لایه نیازی به فشار یا ساب خوردن ندارند، برای تولید این گونه موزاییک هیچ دستگاه پیچیده ایی مورد نیاز نیست و تنها یک هم زن، یک دزاتور، یک تسمه نقاله ۱۰ یا ۱۲ متری که مجهز به ویبراتور می باشد کافی است. مراحل انجام کار بدین صورت است که مواد را بعد ازآنکه مخلوط کردند، مقداری که مورد نیاز هر قالب  است را به وسیله پیمانه کن داخل قالب های لاستیکی می ریزند.

این قالب های لاستیکی را بر روی نوار نقاله قرار می دهند، نوار های مزبور حالت لرزانی دارند و همین لرزش آنها است که سبب می شود هوای موجود در میان مواد از بین برود. پس از انجام این کار ها قالب را تقریبا ۵ ساعت همانگونه که هست رها می کنند تا خشک شوند، در پایان نیز قالب ها را از هم جدا کرده و موزاییک های ساخته شده را در آب قرار می دهند و سپس اقدام به بسته بندی آنها می نمایند.

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

موزاییک شسته:

این نوع موزاییک ها نیز مانند موزاییک های گرانیتی یا معمولی ساخته می شوند، ساخت این نوع موزاییک ها دو تفاوت با موزاییک های گرانیتی دارند و آن این است که موزاییک های شسته برای خشک شدن داخل گرمخانه به مدت ۵ ساعت قرار می گیرند و همچنین هنگام ساب از کله های ساب استفاده نمی شود در عوض دو فرچه سیمی که از زبری رو به نرمی می روند در سه مرحله این عمل را انجام می دهند، در پایان کار نیز بر روی موزاییک ها آب پر فشار گرفته می شود.

موزاییک های تک لایه ایی:

موزاییک های تولید شده در ایتالیا و آلمان بیشتر از این نوع می باشند. همانطور که از اسم این موزاییک ها پیداست این موزاییک ها تنها تک لایه دارند و دیگر قسمت نارین یا لایه زیرین ندارند؛ پس بدیهی است که وزن آن ها بسیار کم می باشد  از این رو در کشور های اروپایی موزاییک ها تک لایه ایی را در ساختمان های بلند و آسمان خراش ها استفاده می کنند.

روش ساخت این نوع موزاییک ها نیز کاملا مشابه با موزاییک های گرانیتی می باشد تنها در قسمت پرس موزاییک ها در کانال های پرس قرار می گیرند تا کامل پرس شوند.

موزاییک ها بر اساس شکل ظاهری و نمای رویه چگونه طبقه بندی می شوند؟

موزاییک سنگ دار: این موزاییک ها تشکیل شده از سنگ های تزیینی می باشند که در سه دسته شسته، شیار دار( طرح دار )، صاف ساخته می شوند و گروه بندی آن ها بر طبق قطر و سایز دانه های رنگی ۵ گروه مختلف می باشد.

موزاییک سیمانی: این موزاییک ها تنها با شیار هایی که در سطح آنها ایجاد می شوند تزیین شده اند و هیچ گونه سنگ دانه های رنگی در مواد تشکیل دهنده آنها وجود ندارد.

موزاییک شسته: سطح این موزاییک ها از شن های برجسته ایی که به راحتی دیده می شوند پوشیده شده است.

موزاییک شیار دار: این موزاییک ها را معمولا در سنگ فرش خیابان ها به کار می برند، سطح رویه آن با ایجاد فرو رفتگی و برجستگی هایی تزیین شده است.

موزاییک پلاکی: سطح این موزاییک ها صاف است و با مصالح ساختمانی بسیار مقاوم و صیقل پذیر ساخته می شوند و همچنین اندازه های مختلفی را دارند.

موزاییک ها بر اساس شکل ظاهری و نمای رویه چگونه طبقه بندی می شوند؟
موزاییک ها بر اساس شکل ظاهری و نمای رویه چگونه طبقه بندی می شوند؟

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

آیا می توان گفت زیبایی موزاییک در ایجاد و ارزش قائل شدن برای فضا های مختلف می باشد؟

در جواب این سوال همانطور که پیش تر گفتیم طرح ها و نقوشی که به وسیله کنار هم قرار گرفتن تعدادی قطعات بسیار کوچک رنگی شیشه، سنگ یا کاشی به وجود می آید موزاییک نامیده می شود.

این حرفه یک هنر باستانی است که هر روز می توان چیزهای جدیدی را در آن پیدا کرد. بدیهی است این هنر به کاردان خود احتیاج دارد که با ذهن ماهر و خالق خود یک اثر هنری رقم بزند در غیر این صورت ظاهر زیبایی نخواهد داشت.

معمولا قطعات سنگی که به عنوان یک طرح موزاییکی استفاده می شوند بسیار کوچک اند به طوری که شاید برای برخی این شبه به وجود آید آیا این یک نقاشی است؟

امروزه نیز موزاییک ها به همان روش پومپئی ساخته می شود، به این صورت که با دست تکه های بسیار کوچک سنگی را داخل ملاط قرار می دهند. می توان گفت که این حرفه طراحی بسیار انعطاف پذیری دارد به همین علت است که این هنر زیبا در نمایی داخلی بیشتر ساختمان ها استفاده می شود. بدیهی است که هنر موزاییک کاری از باستان تا به امروزه رواج داشته و مورده علاقه بسیاری از مردم بوده است و به گونه ای قدرت صاحب خانه را به رخ می کشد. امروزه نیز برای سلیقه های متفاوت طرح و رنگ های بسیاری وجود دارد.

موزاییک های ۳۰*۳۰ چگونه موزاییک هایی هستند؟

این نوع موزاییک ها برای کف پوشی کف انباری، پشت بام، زیر پارکت مناسب می باشد. ابعاد این نوع موزاییک همانطور که از نامش پیداست ۳۰* ۳۰ سانتی متر است، به طور تقریبی وزن هر کدام ۴.۵ کیلوگرم و در هر یک متر مربع ۱۱ عدد از این موزاییک ها جا می گیرد.

مصالحی که در موزاییک ۳۰*۳۰ به کار می رود چه تفاوتی با باقی موزاییک ها دارد؟

می توان گفت که مصالح به کار رفته در انواع موزاییک ها هیچ تفاوتی باهم ندارند و در تمام موزاییک ها از سنگ معدنی و سیمان استفاده شده است اما به طور کلی تفاوت بارز این نوع موزاییک ها با موزاییک های دیگر در قیمت پایین و همچنین وزن بسیار سبک آنها می باشد.

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

قیمت موزاییک های ۳۰*۳۰ چگونه می باشد؟

موزاییک های ۳۰*۳۰ با توجه به مطالبی که در بالا گفته شد قیمت بسیار پایینی دارند موزاییک های ساده ۳۰*۳۰ نسبت به پرسی و انواع دیگر بسیار ارزان تر خواهد بود.

قیمت موزاییک های 30*30 چگونه می باشد؟
قیمت موزاییک های ۳۰*۳۰ چگونه می باشد؟

موزاییک های آماده چه نوع موزاییک هایی هستند؟

یکی از به صرفه ترین روش ها برای به وجود آوردن یک اثر هنری و تزیینی استفاده از موزاییک های آماده است. اگرچه که امروزه بیشتر از سنگ استفاده می شود اما می توان برای پس زمینه مشبک یا پوشش کف از این موزاییک ها استفاده کرد.

ازنمونه طرح هایی که میتوان در این زمینه پیدا کرد برگ های پاییزی، درختان مو، امواج پیچشی و… اشاره کرد. برای این منظور می توانید موزاییک های آماده در بین کاشی ها یا درون کف پوش های چوبی قرار دهید که به طرح دلخواه خود برسید.

برای مثال شما دوست دارید یک تصویری رنگی در آشپز خانه داشته باشید یا اینکه اول اسم صاحب خانه را بر روی یک موزاییک درج کنید که بسیار فاخرانه خواهد بود. کار های هیجان انگیر دیگری نیز می توان انجام داد مثلا ما بین کف پوش های اتاق از موزاییک های شیشه ای استفاده کنید در واقع هیچ محدودیتی برای شما وجود نخواهد داشت.

همانطور که سعی دارید منزل خود را با استفاده از وسایل لوکس فاخر نشان دهید یکی از کار های که میتوانید به این منظور انجام دهید استفاده از کف پوش ها و موزاییک های است که با لوازم منزل شما هم خوانی دارند.

آیا موزاییک ها و کف پوش های بتنی می توانند گزینه خوبی برای استفاده ما باشند؟

یکی از ترفند هایی که شما می توانید برای زیبا سازی منزل یا حیاط خود از آن استفاده کنید بدون اینکه نیازی به گل و گیاه باشد موزاییک های بتنی می باشند، به وسیله این موزاییک ها و کف پوش ها شما به راحتی می توانید حیاط  منزل خود را آراسته کنید و بدیهی است که گل و گیاهان شما نیز بیشتر به چشم می آیند.

از مزایای استفاده از موزاییک های بتنی می توان به قیمت ارزان تر و مناسب تر نسبت به سنگ و همچنین تنوع رنگ بیشتری نسبت به آجر اشاره کرد، عمر آن ها نیز از آسفالت بیشتر است.

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

 هزینه کفپوش های بتنی چقدر می شود؟

موزاییک های بتنی معمولا ارزان هستند و حتی با نصب موزاییک ها و آماده سازی مصالح هزینه کمتری نسبت به موارد دیگر برای شما در بردارد.

آیا خودمان میتوانیم موزاییک های بتنی را نصب کنیم یا نیاز به نصاب داریم؟

مطمئنا اگر شما فرد پر زوری باشید می توانید یک قسمت خانه خود مثلا یک پاسیو کوچیک یا تراس را موزاییک کنید اما برای قسمت های بزرگ تر حتما احتیاج به نصاب دارید.

پشتیبانی از موزاییک های بتنی  به چه صورت است؟

معمولا موزاییک های بتنی گارانتی دارند اما با این وجود تعداد اندکی ازشرکت های ارائه دهنده مصالح بتنی به مشتریان خود گارانتی می دهند.

موزاییک های بتنی مناسب چه مکان هایی می باشند؟

از این موزاییک ها معمولا برای پوشش کف پیاده روها، محوطه ویلا و به عبارت ساده تر مکان هایی که اتوموبیل در آن ها رفت و آمد دارد مناسب است؛ همچنین در شهر های شمالی به علت بارندگی فراوان استفاده از این موزاییک ها برای عبور آب بسیار مناسب هستند

موزاییک های بتنی مناسب چه مکان هایی می باشند؟
موزاییک های بتنی مناسب چه مکان هایی می باشند؟

آیا نگهداری از موزاییک های بتنی  آسان است؟

در رابطه با این موضوع اصلا شک نکنید شما با مصالح ساختمانی بسیار محکمی روبه رو هستند مطمئنا به سختی می توان به آن آسیب رساند؛ پس بدیهی است تنها کاری که باید انجام دهید این است گاهی سطح آنرا جارو کنید.

گاهی اوقات نیز می توانید گیاهانی که در بین آنها رشد کرده را هرس کنید و اگر یک فرد وسواسی هستید کپک هایی که به مرور زمان ایجاد می شود را با مواد شوینده مخصوص پاک کنید، در مناطق برفی برای جلوگیری از یخ زدگی می توانید روی موزاییک ها ضد یخ هایی که مواد کلوئیدی ندارند بریزید.

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

موزاییک های بتنی چه مزایایی دارند؟

نصب آسان: موزاییک های بتنی سطح زیرینشان کاملا یک دست و صاف می باشند همچنین این نوع موزاییک ها تقریبا سایز بندی های مشابهی دارند و به همین علت است که بهتر کنار هم چفت می شوند و اگر بخواهیم نصب موزاییک های بتنی را با سنگ مقایسه کنیم موزاییک های بتنی به علت مواردی که در بالا گفته شد نصب راحت تری دارند.

ضد لغزش:

در مکان هایی که شیب آن زیاد است موزاییک های بتنی گزینه ی بسیار مناسبی در مقایسه با بتن می باشد.

انعطاف پذیری:

موزاییک های بتنی را برخلاف آسفالت و حتی بتن درجا ریخته شده راحت تر می توان حرکت داد و همچنین هیچ گاه به علت رشد گیاهان یا یخ زدگی دچار ترک نمی شوند. جالب است بدانید برای تعمیر موزاییک های بتنی به راحتی می توانید بدون اینکه به باقی موزاییک ها آسیب برسانید موزاییک آسیب دیده را برداشته تعمیر کنید و در سر جایش بگذارید.

مقاوم در برابر شرایط آب و هوایی:

موزاییک های بتنی معمولا در برابر یخ زدگی مقاوم هستند و دچار ترک نمی شوند، البته برای این منظور لازم است که کار خانه ها حتما برای ساخت این موزاییک ها استاندارد های لازم را رعایت کنند.

دیگر ویژگی های موزاییک های بتنی شامل موراد زیر می باشد:

امکان آب بندی با قیمت مقرون به صرفه

محصولی با قیمت مناسب

قابلیت استفاده از رنگ های مقاوم در برابر UV

رنگ یکدست

قابل پولیش

ایجاد عایق گرمایی

پایداری ابعادی زیاد

سازگار با محیط زیست و ۱۰۰% طبیعی

پوشاننده ی ترک ها

دوام بالا

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

تفاوت موزاییک های بتنی با دیگر موزاییک ها در چه چیز هایی است؟

در تولید این نوع موزاییک ها از هیچ گونه سنگ تزیینی استفاده نمی شود و طرح آن کاملا ساده می باشد. معمولا برای زیبا تر کردن این موزاییک ها از یک سری شیار استفاده می شود که به وسیله ی این شیار ها طرح های زیبایی بر روی آن ها ایجاد می شود. این نوع موزاییک ها ابعاد مختلفی دارند اما معمولا ابعاد ۳۰*۳۰ و ۴۰* ۴۰ بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند.

روش تولید این موزاییک ها مانند سایر موزاییک ها پرس و ویبره می باشد.

موزاییک بتنی چند نوع دارد؟

این نوع موزاییک نمونه های مختلفی دارد که شامل: موزایک بتنی سیاه، موزاییک بتنی شسته، موزاییک بتنی ساده، موزاییک بتنی پرسی و… می باشد.

موزاییک پلیمری چیست چه کاربردی دارد؟

یکی از مصالحی که به وفور برای پوشاندن کف زمین از آن استفاده می شود موزاییک های پلیمری می باشند، از ویژگی هایی که باعث شده این موزاییک بسیار مورد استفاده قرار بگیرد نفوذ ناپذیری کم در برابر آب، مقاومت بسیار بالا در مقابل یخ زدگی و سرما می باشد.

موزاییک پلیمری از چه ترکیباتی ساخته می شود؟

ترکیبات این نوع موزاییک شن، سیمان، ماسه می باشند که تراکم بسیار بلایی دارند همچنین زرین مصنوعی در این ترکیب به کار می رود تمام این ترکیبات به وسیله پلیمراسیون به هم می چسبند. موزاییک های پلیمری در قالب ها و طرح های مختلفی ساخته می شوند، بدیهی است با این وجود شما می توانید علاوه بر اندازه طرح دلخواهتان را نیز سفارش دهید.

از طرفی دیگر در موزاییک های پلیمری مواد رنگی به کار می رود و این نوع موزاییک ها رنگ متنوع و جالبی دارند.

موزاییک پلیمری از چه ترکیباتی ساخته می شود؟
موزاییک پلیمری از چه ترکیباتی ساخته می شود؟

موزاییک های پلیمری چه کاربردی دارند؟

این موزاییک ها به علت مقاومت بسیار بالایی که در مقابل عوامل طبیعی دارند و کیفیت بالای آن ها برای مصارفی چون پوشاندن کف مکان هایی چون  پیاده رو ها، معابر و… استفاده می شوند.

پیش تر گفتیم که این موزاییک ها مقاومت بسیار بالایی دارند به همین علت نیز در بسیاری از مناطق سرد سیری  برای پوشاندن کف حیاط  از این نوع موزاییک ها استفاده می کنند. عمر بالا و همچنین مقاومت زیادی که در برابر عوامل محیطی داردند باعث می شود این کف پوش ها مقابل شکستگی در اثر فشار و یخ زدگی مقاومت بالایی داشته باشند.

شما در حال مطالعه مقاله قیمت موزاییک ۳۰*۳۰ هستید

موزاییک پلیمری با موزاییک سنتی چه تفاوت هایی دارند؟

موزاییک های پلیمری بسیار سبک تر از موزاییک های سنتی می باشند، از ویژگی های این موزاییک مقاومت بسیار بالا و در عین حال قطر کم آن است به همین علت نیز کار با این نوع موزاییک بسیار راحت تر می باشد.

این نوع موزاییک تقریبا مقاومتی  سه برابر مقاومت موزاییک های بتنی دارند همچنین میزان چسبندگی آن نیز بیشتر است.

موزاییک های پلیمری به علت مواد رنگی که در ترکیب آنها به کار می روند رنگ های مختلفی دارد به همین علت نیز می توان به وسیله آن طرح های مختلفی را پیاده سازی کرد.

این نوع موزاییک ها برشکاری زیادی لازم ندارند زیرا که در اندازه های مختلف و متفاوتی تولید می شوند.

مقاومت آنها در شرایط آب و هوایی مختلف بسیار بیشتر از موزاییک های سنتی است و همچنین در اثر تغییرات آب و هوایی ترک نمی خورند.

تنوع قیمتی این نوع موزاییک ها زیاد است پس شما محدودیتی در انتخاب این موزاییک نخواهید داشت.

سنگ های مصنوعی چه معایبی  دارند؟

مطمئنا سنگ های مصنوعی با وجود تنوع رنگ و نقش بسیاری که دارند باز هم نمی توانند  جایگزین سنگ های طبیعی چون گلسنگ شوند.

به طور کلی قیمت موزاییک وابسته به چه عواملی می باشد؟

معمولا قیمت موزاییک وابسته به عوامل زیر می باشد:

  • اندازه: یکی از عوامل تاثیر گذار در قیمت موزاییک اندازه آنها می باشد بدیهی است که هر چه موزاییک بزرگ تر باشد موارد به کار رفته در آن بیشتر می باشد و قیمت آن نیز بالا تر خواهد بود.
  • نوع: همانطور که گفتیم موزاییک ها انواع مختلفی دارند پس بسته به نوع موزاییکی که انتخاب می کنید قیمت آن متغییر است.
  • کیفیت: مطمئنا کیفیت در قیمت موزاییک بی تاثیر نیست هرچه کیفیت محصولی بیشتر باشد به نسبت قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.
  • تنوع رنگ و طرح: هرچه تنوع طرح و رنگ یک موزاییک بیشتر باشد پس مشخصا قیمت آن نیز بالاتر خواهد بود.

لازم به ذکر است که قیمت هر موزاییک با توجه به مواردی که گفته شد بین ۱۵ تا ۲۰۰ هزار تومان می باشد.

به این مطلب امتیاز دهید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده − یازده =

مقالات مرتبط

لیست کارخانه های موزاییک

برای دریافت لیست قیمت و گاتالوگ به روز محصولات رابین کفپوش می‌توانید با 02188243700 - 09123240232 تماس حاصل فرمایید و یا همین حالا این فرم را تکمیل نمایید موزاییک، در اصطلاح ساختمانی، به یک نوع کف‌ پوش متراکم اشاره دارد که از جمع آوری و ترکیب مواد مختلفی مانند ماسه، سیمان، سنگ‌ دانه، پودر سنگ و آب

ادامه مطلب »
هزینه نصب موزاییک

هزینه موزاییک کاری

برای دریافت لیست قیمت و گاتالوگ به روز محصولات رابین کفپوش می‌توانید با 02188243700 - 09123240232 تماس حاصل فرمایید و یا همین حالا این فرم را تکمیل نمایید موزاییک، یک نوع مصالح ساختمانی است که از ترکیب بتن و مواد معدنی مختلف ساخته می‌ شود. این مصالح به صورت پازلی تولید می‌ شوند و از طریق فشار

ادامه مطلب »
ابعاد موزاییک چقدر است

ابعاد موزاییک

برای دریافت لیست قیمت و گاتالوگ به روز محصولات رابین کفپوش می‌توانید با 02188243700 - 09123240232 تماس حاصل فرمایید و یا همین حالا این فرم را تکمیل نمایید موزاییک یک نوع مصالح ساختمانی است که از ترکیبات مختلف، مانند قطعات سنگی، شیشه‌ای یا مواد معدنی با مخلوط سیمانی یا رزینی تشکیل می‌ شود. موزاییک حاصل را معمولاً

ادامه مطلب »
قیمت هر متر مربع کفپوش بتنی

قیمت هر متر مربع کفپوش بتنی

برای دریافت لیست قیمت و گاتالوگ به روز محصولات رابین کفپوش می‌توانید با 02188243700 - 09123240232 تماس حاصل فرمایید و یا همین حالا این فرم را تکمیل نمایید کفپوش بتنی یک راه حل مطمئن و پایدار برای فضاهای پیاده‌ رو و معابر پر تردد است. با داشتن مقاومت سایشی بالا، این نوع کفپوش به عنوان گزینه‌ای ایده‌

ادامه مطلب »
اسکرول به بالا
Scroll to Top